Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tipegő hálózsákokról

Tipegő hálózsákokról
Hogyan válassz Tipegő hálózsákot gyermekednek? Mekkora méretet és milyen vastagságú hálózsákot vásárolj? Meddig lesz jó a tipegő? Többek között ezekre a kérdésekre fogsz választ kapni cikkünkben. Olvass bele, hogy tudd, mi a jó gyermekednek!

A momandme.hu-n található tipegő hálózsákok a lehető legpraktikusabban lettek kifejlesztve és méretezve. Sok kérdés merül fel a tipegő hálózsákok használatáról, vásárlásáról és méretezéséről. Vegyük szemügyre a kérdéseket:

 

Hogyan válasszak tipegő hálózsákot?

Köztudott, hogy amint feláll a gyermekünk onnantól kezdve megváltozik az alvási szokása is. Amíg eddig csak kúszott mászott, és éjszakánként forgolódott az ágyban, addig az első lábra állását követően előszeretettel felkapaszkodnak a kiságyba és felállnak. Ekkor fontos, hogy tipegős hálózsákot használj! Ugyanis azok a hálózsákok, amelyeknek zárt az aljuk, (nincs lábrész varrva) korlátozzák a gyerek felállását, így könnyen eldőlhet, eleshet. Ezért érdemes már az első totyogástól kezdve beszerezni a momandme.hu tipegő hálózsákokat, hogy biztonságosan tudjon benne mozogni a baba.

Tehát ha már a gyermeked totyogós és megtesz, magától lépéseket úgy válts tipegős hálózsákra a biztonsága érdekében.

 

Mekkora méretet válasszak gyerek hálózsákból?

Minden termékünkhöz fel van töltve egy kép a mérettáblázatról, ez alapján könnyebben ki tudod választani a megfelelő méretet.

Méret

Szélesség

Hosszúság

Váll-ülep hossz

10-18 hónapos

32 cm

74 cm

54 cm

18-24 hónapos

34 cm

82 cm

60 cm

2-3 éves

35 cm

88 cm

68 cm

3-5 éves

36 cm

94 cm

72 cm

 

Kényelmes laza fazonú rugalmas anyagból készült tipegőknél nem javasolt a jelenlegi ruhaméretnél nagyobbat rendelned. Természetesen lehet egyedi méretet is kérni, valamint névre szóló tipegőt.

 

Milyen vastagságú tipegőt válasszak?

A momandme.hu tipegőinél 2 féle vastagság közül tudsz választani.

Átmeneti ami kívül-belül 100% pamutjersey ( OEKO-tex) anyagból készül

Téi: kívül 100% pamut jersey-belül polár anyagból.

Ha a szobában 20-21 fok van, akkor a téli tipegő ajánlott, amennyiben 22-24 fok van a gyerek szobában úgy az átmeneti vékonyabb tipegős hálózsákot ajánlott vásárolni. Így csak az alatta lévő réteggel kell játszanod, hiszen a hálózsáknak köszönhetően nem tud a gyermek éjszaka kitakarózni, így folyamatosan biztosítva van neki az állandó hőmérséklet, valamint szabadon tud benne mozogni.